Kapteeni Van Merryniltä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Van Merryn?

Van Merryn on kestäviin design-leluihin keskittyvä suomalainen verkkokauppa. Sen kotipaikka on Helsinki, ja omistaja Antti Kirmanen. 
 

Mistä nimi Van Merryn tulee?

Van Merryn tulee kapteeni Andrew Van Merrynin nimestä. Andrew on lelukaupan yrittäjän Antti Kirmasen luoma hahmo, joka on seikkailuissaan tutustunut kaikkiin Van Merrynin verkkokaupassa oleviin leluihin. Tarinoita kapteeni Van Merrynin seikkailuista julkaistaan täällä Van Merryn Weekly -blogissa ja lelujen tuotekuvauksissa. Katsopa vaikkapa Nini Hiiren tarina.
 

 

 

Mistä van merrynin valikoiman lelut tulevat?

Vanmerryn.fi -verkkokaupan valikoiman lelut ovat uniikkien eurooppalaisten lelubrändien leluja. Koska lelujen turvallisuus ja laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, valikoimamme lelut täyttävät tai jopa ylittävät kaikki EU:n määrittämät lelujen turvallisuusstandardit. Tarkemmat kuvaukset valmistajista löydät verkkokaupastamme. Myös lelujen tuotekuvauksissa kerromme lelujen turvallisuudesta tarkemmin.
 

MIkä oN Van Merryn weekly?

Van Merryn Weekly on lelukauppa Van Merrynin blogi, jossa julkaisemme alle kolmevuotiaiden lasten vanhemmille ja ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille kiinnostavaa ja viihdyttävää sisältöä. Aiheet liikkuvat lelujen, onnellisen lapsuuden, lapsen kehityksen ja vanhemmuuden ympärillä. Tietenkin blogissa  kapteeni Andrew Van Merryn kertoo omia seikkailuitaan.