Kuka tai mikä on Van Merryn?

Pehmolelut ovat kaikenikäisille lapsille sopivia leluja

Lelukauppa Van merryn

Perustin Van Merrynin, jotta vauva- ja taaperoikä olisi lapsuuden ihaninta aikaa. Haluan varmistaa, että ensimmäistä lastaan odottavat tai pienten lasten vanhemmat pystyvät tarjoamaan lapsilleen kauniin, kestävän ja turvallisen ympäristön kasvaa. Lasten ensimmäiset lelut tuovat sekä iloa lapsen elämään, että kehittävät sellaisia koko loppuelämän kannalta keskeisiä taitoja ja ominaisuuksia. Lelut ovat myös varsin näkyvä elementti lapsiperheen arjessa, joten suotavaa on, että ne myös näyttävät kivoilta. Siksi tarjoan vanmerryn.fi -verkkokaupassa kestäviä design-leluja maailman kiinnostavimmilta valmistajilta.

 

Van who?

Van Merryn on itseasiassa sukunimi. Kokonaisuudessaan nimi kajahtaa komeasti kapteeni Andrew Van Merryn. Hän on minun alter egoni. Loin Andrewn voidakseni rakentaa kokonaisen mielikuvituksellisen maailman hänen ympärilleen. Syystä että lapsuudessa mielikuvituksemme ei tunne rajoja. Tämän on suurenmoinen lahja, jonka haluan näkyvän myös verkkokaupassani ja blogissani. Kapteeni Andrew Van Merryn pystyy asioihin, jotka eivät minulle olisi mahdollisia. Hän voi kokea seikkailuja lelujen kanssa samaan tapaan, kuin pieni lapsi. Hän voi lentää pienellä lentokoneellaan keskiajan Eurooppaan ja tuoda sieltä vaikka norsun mukanaan! Minulta tuo ei onnistuisi. Mutta noista seikkailuista voin kertoa tarinoita. Julkaisen niitä tässä blogissa aina silloin tällöin. Ja saattavat ne näkyä myös verkkokaupan sisällöissä!

Henkilö Van Merrynin taustalla olen minä, Antti Kirmanen. En kuitenkaan yksin olisi pystynyt tekemään unelmaa Van Merrynistä näkyväksi. Monet ihmiset ovat olleet apuna: ystävät, leluvalmistajat, verkkokaupan suunnittelijat muiden muassa. Jatkossa vielä useampi tulee osallistumaan. Blogissa nähdään vieraita ja luonnollisesti verkkokauppani asiakkaat ovat tärkeä osa tätä tarinaa. Yhteistä meille kaikille on, että haluamme luoda lapsille parhaan mahdollisen alun elämälle.

 

lelut pääosassa!

Vanmerryn.fi -leluverkkokauppa keskittyy kestäviin design-leluihin. Tämä tarkoittaa, että niiden valmistajat ovat luotettavia toimijoita, joiden tärkein prioriteetti on korkea laatu ja lelujen turvallisuus. Kaikki lelut täyttävät EU:n turvallisuusstandardit kuten NF-E71:n ja niillä on CE-merkintä. Valikoimassa olevat lelut myös kestävät lapselta toiselle. Joskus jopa aikuisuuteen asti. Tämä on minulle tärkeä asia, sillä minun vanhin leluni, pehmo-beagle, on kulkenut mukanani jo yli 30 vuotta. Samaa laatua haluan tarjota myös vanmerryn.fi -verkkokaupan valikoimassa.

Kestävän kehityksen periaatteet ovat myös tärkeitä minulle. Otan valikoimaani leluja, jotka on valmistettu mahdollisimman ekologisesti. Keskityn lelun koko elinkaareen: kestävyys, pestävyys, kierrätettävyys ja valmistus ovat keskeisiä tekijöitä. Tietenkin lelun täytyy olla mahdollisimman rakastettava! Iloahan sen on tarkoitus tuoda lapsen elämään. Nämä lelut eivät seuraa ohimeneviä trendejä. Ne ovat ajattomia klassikoita, jotka riemastuttavat lapsia sukupolvesta toiseen.

Lasten ensimmäisten elinvuosien aikana vanhemmilla on täysi valta siihen, miten lastenhuone on sisustettu ja jopa siihen, miten lapset pukeutuvat. Koska lelut ovat näkyvä osa lastenhuonetta, olen valinnut vanmerryn.fi -verkkokauppaan vain kauniita ja elegantteja leluja. Ne sopivat kaikkiin lastenhuoneisiin, etenkin niihin, jotka on sisustettu suurella huolella. Kiinnitä siis huomiota myös siihen, millaisia leluja itse haluaisit lastenhuoneessa nähdä. Silloin lastenhuoneessa viihtyvät sekä lapset että vanhemmat.

Viimeinen edellytys myymilleni leluille on se, että niiden pitää auttaa vauva- ja taaperoikäisiä kehittymään aktiivisiksi ja älykkäiksi lapsiksi. Siksi monet leluistani ovat kehittäviä leluja, joiden kanssa touhutessa lapsi kehittää motorisia ja kognitiivisia kyvykkyyksiään.

 

Blogi

Olet nyt Van Merryn Weekly -blogissa. Se tarjoaa tärkeää, kiinnostavaa ja hauskaa sisältöä vanhemmille, jotka odottavat ensimmäistä lastaan tai joilla on pieniä lapsia. Tämän blogin tarkoitus on antaa pienten lasten vanhemmille ja muille läheisille aikuisille keinoja tehdä lapsen ensimmäisistä elinvuosista niitä lapsuuden parhaita.

Van Merryn Weekly -blogi julkaisee sekä asiasisältöä, että tarinoita. Asiasisällöissä tuon aina esiin lähteet, jotka pyrin aina myös tarkistamaan. Vanhemmuus ja lapsuus ovat sen verran tärkeitä aiheita, että niitä ei käsitellä hähmäisillä puolitotuuksilla. Kapteeni Andrew Van Merrynin seikkailut puolestaan ovat satuja, joita tänne myös kirjoittelen. Niitä voitte kertoa vaikka iltasatuina lapsillenne.

 

Olepa yhteydessä!

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Van Merrynin kanssa, niin ole yhteydessä! Tehdään yhdessä kiinnostavia juttuja tai jos sinulla on kiinnostava leluihin liittyvä idea tai tuote, niin ota yhteyttä:  antti@vanmerryn.fi or call +358 40 517 4374.

Ja tsekkaa toki kiinnostava leluvalikoimamme osoitteessa vanmerryn.fi